top of page

information åt markägare

Nu kan du som markägare eller jakträttsinnehavare ansluta dina marker till vårt jaktlag.

 

Vårt mål är att genom Vestlax jaktlag förvalta jakträtten på ett sätt som optimerar värdet för såväl jägare som markägare. Våra jägare får mot en rimlig, årlig medlemsavgift enkelt tillgång till regelbunden, ledd jakt utan krav på markägande eller deltagande i övrig jaktföreningsverksamhet och våra markägare kan i gengäld förvänta sig konkurrenskraftiga arrenden för jakträtten.

Ifall ni ännu inte arrenderat jakträtten åt Vestlax jaktlag och era områden gränsar till vårt huvudsakliga jaktområde i Vestlax och Labböle, så önskar jag att ni tar kontakt så kan vi se hurdant bud vi kan ge för ert område. 

Riktgivande jaktarrenden för nya avtal: 150g-350g älg- & hjortkött/hektar eller 2,5-6,5€/ha. 

Ni kan kontakta mig på 0505564702 (Kasper), eller via kontaktformuläret längst ner på sidan "Om oss".

Vestlax Jaktlag- Splitterområden

Vestlax jaktlags splitterområden i Sirnäs, Misskärr, Makila, Östermark och Högmo byar är tillgängliga som bytesmark mot en ungefär motsvarande areal. Också andra arrangemang så som gästplatser i arrenderande förening/jaktlag intresserar oss. Ta kontakt om du har förslag på hur de här områdena kunde utnyttjas!

För att förenkla skapandet av jaktmässigt vettiga helheter får områden arrenderade av oss fritt användas i bytesaffärer med andra jaktföreningar bara jakten på området sker på ett ansvarsfullt sätt. 

 

bottom of page